Hovedpinepille-dræberen: 'Jeg er ikke skyldig'

33-årig hovedpinepille-dræber forventes at erklære sig 'ikke-skyldig' efter at han skød og dræbte fire på apotek nær New York

Den 33-årige David Laffer er sigtet for at likvidere fire mennesker under et apoteksrøveri. Han forventes at erklære sig uskyldig.
Den 33-årige David Laffer er sigtet for at likvidere fire mennesker under et apoteksrøveri. Han forventes at erklære sig uskyldig.

En 33-årig mand, der er sigtet for koldblodigt at have skudt fire mennesker i et apotek i Long Island nær New York forventes i dag at erklære sig ikke-skyldig i anklagerne.

Ved et retsmøde i dag bliver anklageskriftet mod David Laffer fremlagt.

Laffer og hans hustru, den 29-årige Melinda Brady blev anholdt i deres hjem den 22. juni, blot to kilometer fra apoteket Haven Drugs, hvor anklagemyndigheden siger, at David Laffer skød og dræbte fire mennesker.

Den våbengalde David Laffer er tidligere soldat. Drabene blev filmet på overvågningskamera. Anklageren kalder drabene for 'det mest koldblodige røveri og mord i Suffolk County's historie'.

Den 33-årige mand likviderede to ansatte og to kunder i apoteket, før han fyldte en rygsæk med hovedpinepiller og gik hjem.

LÆS OGSÅ: Efterladte kræver hævn over apoteks-dræber

Både David Laffer og hans hustru Melinda Brady er stofmisbrugere. Begge var ifølge politiet vind og skæve, da de blev anholdt. Laffer blev i første omgang sigtet for mord og for at modsætte sig anholdelse. Han blev fængslet uden kaution.

Melinda Brady er fængslet, sigtet for at være fører af flugtbilen.

Blandt ofrene var en 45-årig apoteker, der havde byttet vagt med en kollega og en 17-årig assistent, der var få dage fra sin eksamen.

En 71-årig mand, der var inde for at hente medicin til sin hustru og en 33-årig kvinde blev begge dræbt ved nakkeskud, da de uforvarende gik ind på apoteket udner røveriet. Den 33-årige kvinde var mor til to og skulle giftes senere i år.

Den anholdte Melinda Brady har overfor journalister udpeget sin mand som drabsmanden.

Efter at hun var blevet anholdt råbte hun ifølge STLToday.com til de forsamlede journalister at 'han gjorde det, fordi han havde mistet sit arbejde og jeg var syg. Han gjorde det. Han gjorde det hele.'

David Laffer var professionel soldat fra 1994 til 2002 og tjente som efterretningsanalytiker i US Army. Han blev for nogle uger siden fyret fra sit job på et varelager.