Trekantsdrama op til mystisk forsvinden

Samlever har sagt, at Henrik Madsen er i live og er rejst til Afrika med en stor pose penge

Bøsseparret Henrik Haugberg Madsen og Bo Madsen var et mildest talt kulørt par, der levede et luksusliv med flotte huse og store biler, der i høj grad var baseret på masser af fup og fiduser. Begge har været dømt for svindel, og de er tiltalt i en ny sag om bedrageri for cirka 10 millioner kroner, trusler og brandstiftelse.

Og kort før 40-årige Henrik Haugberg Madsen, der er far til to piger, forsvandt på mystisk vis for seks en halv måned siden, udspillede der sig et sandt trekantsdrama med en kvinde i midten.

Politiet har nu sigtet to mænd for at have dræbt Henrik Haugberg Madsen og skaffet hans lig af vejen, og i følge Ekstra Bladets oplysninger er den ene Bo Madsen. Det vil politiet dog ikke bekræfte. Den anden sigtede er en 46-årig mand.

Læs mere: To mænd sigtet for drab uden lig

Trekantsdramaet kulminerede med et stort skænderi i et lejet sommerhus på Enø Lystvej 55 i Karrebæksminde, hvor Bo Madsen meddelte Henrik Haugberg Madsen, at han ville forlade ham til fordel for kvinden. Det har Bo Madsen fortalt til politiet.

Først meldt savnet efter 18 dage
Den 11. november sidste år blev Henrik Haugberg set for sidste gang. Ifølge hans registrerede partner Bo Madsen forlod han sommerhuset uden sin mobiltelefon og uden sin bil. Han meldte ham først savnet 18 dage senere, og da politiet kom for at støvsuge sommerhuset for kriminaltekniske spor, var der intet, der kunne fortælle dem, at Henrik Haugberg var blevet dræbt i det grundigt rengjorte hus.

Men hidtil har Bo Madsen holdt fast i en forklaring om, at han mener, at Henrik Haugberg Madsen er i live og måske er rejst til Afrika med en stor pose penge.

Parret boede sammen i en luksusejendom på Udsigtsbakken i det sydlige Næstved, og efterfølgende er liebhavervillaen blevet omdannet til et eksklusivt bordel til naboernes frustration.

Læs også: Forsvundet mands samlever åbner bordel i pænt villakvarter

Imens sidder Henrik Haugberg Madsens døtre på 13 og 20 år fra et tidligere ægteskab tilbage og er helt nede følelsesmæssigt.

Den ældste datter har hele tiden sat spørgsmålstegn ved, at hendes far bare skulle være forsvundet, for han tog aldrig afsted uden sin mobiltelefon - og han gik aldrig nogen steder, men kørte overalt.

1 af 2 Bo Madsen, registreret samlever med den forsvundne og formentlig myrdede Henrik Madsen. Privatfoto
2 af 2