Afstraffet af tæskehold - fik voldsomme skader

Offer for stegepande-overfald stadig for svag til at tale med politiet

Offeret, der blev fundet i bagagerummet, har kæbebrud, ribbensbrud, flænger i baghoved og ansigt og to knivstik. (Foto: Kenneth Meyer)
Offeret, der blev fundet i bagagerummet, har kæbebrud, ribbensbrud, flænger i baghoved og ansigt og to knivstik. (Foto: Kenneth Meyer)

Politiet forsøger fortsat at finde hoved og hale i det brutale overfald, der fandt sted natten til tirsdag, hvor en ung mand blev afstraffet og forsøgt dræbt af flere gerningsmænd i Rødovre.

Manden blev natten til tirsdag kørt til operationsbordet på Rigshospitalet for sine mange skader. Her er han blandt andet blevet syet for flere flænger i hovedet - en i baghovedet og en på siden af hovedet. Desuden er han også blevet behandlet for kæbebrud - formentligt efter slag med en stegepande - og for ribbensbrud.

- Han er stadig stærkt medtaget og fortsat under medicinsk behandling, så vi har ikke haft ordentligt mulighed for at afhøre ham endnu, fortæller vicekriminalkommissær Steen Ørskov Larsen fra Københavns Vestegns Politi.

Læs også: Biljagt med mand i bagagerummet

Desuden kom manden også på operationsbordet for de to knivstik, som han havde fået i brystet.

Hvad der er motivet for det brutale overfald, der startede på en adresse i Rødovre og endte med en biljagt, hvor flugtbilen torpederede to politibiler, vides fortsat ikke. Det var i bilen, hvorfra to mænd efterfølgende blev anholdt, at man fandt den stærkt mishandlede 20-årige mand i bagagerummet - viklet ind i plastik.

Hvor gerningsmændene havde planer om at køre deres offer hen er også uklart.

Læs også: Slået med stegepande og viklet ind i plastik

Fem mænd blev anholdt i sagen og fremstillet i går. Tre af dem dog kun i 3 x 24 timer på grund af manglen på solide beviser, der kan knytte dem til forbrydelsen.

- Vi skal stadig have afhørt nogle mennesker i sagen og have undersøgt forskellige spor, lyder det fra Steen Ørskov Larsen.

Politiet har endnu ikke fundet den stegepande, som vidner i første omgang havde set den unge mand blive slået med. Om politiet har fundet den kniv, der blev brugt under overfaldet vides ikke.

1 af 2 
2 af 2 Offeret, der blev fundet i bagagerummet, har kæbebrud, ribbensbrud, flænger i baghoved og ansigt og to knivstik. (Foto: Kenneth Meyer)