Jager flere personer i narkoring

Politiet jagter flere formodede - og navngivne - medgerningsmænd i narkosagen, hvor en freelance-journalist og en kammerat er anholdt for narkosmugling

Politiet jager angiveligt flere medgerningsmænd i sagen, hvor to personer er anholdt for narkosmugling.
Politiet jager angiveligt flere medgerningsmænd i sagen, hvor to personer er anholdt for narkosmugling.

Dørene blev her til eftermiddag lukkede i Københavns Byret, da en 36-årig freelance-journalist blev fremstillet og sigtet som narkobagmand og indsmugling af over to kilo kokain i starten af året.

Læs også: Freelance-journalist anholdt for narko

I starten af grundlovsforhøret kom det dog frem, at politiet fortsat jager navngivne personer, som formodes at være en del af narkoringen, hvor allerede to personer er blevet idømt seks års fængsel. Af samme årsag og altså af hensyn til efterforskningen valgte dommeren derfor at lukke dørene for offentligheden.

Om politiet jager en eller flere personer i sagen er dog uvist.

Chefen for narkosektionen Steffen Th. Steffensen bekræfter, at politiet fortsat efterforsker sagskomplekset og at der ikke kan udelukkes flere anholdelser.

Den 36-årige freelance-journalist, der sammen med en 39-årige medsigtet blev anholdt i går efter længere tids overvågning, ankom til dommervagten iført sorte bukser og sort t-shirt og et håndskrevet notat i hånden, med argumenter han angiveligt ville læse højt af under grundlovsforhøret.

Læs også: Narko-medsigtet fængslet

Det vides ikke, om de to anholdte erkender sig skyldige i sigtelsen, der lyder på indsmulig af ikke under 2.078,92 gram meget rent kokain. E kvantum der, hvis det blandes op på gadeplan ville kunne omsættes til mellem tre og fire mio. kroner.

Den medsigtede 39-årige mand, der også blev anholdt i går, blev for kort tid siden varetægtsfængslet i 20 dage.