Afstraffet med stegepande og viklet ind i plastik

Mand fra bagagerum var i livsfare: Stukket med kniv, slået med stegepande og angiveligt viklet ind i plastik. Fem er anholdt

Politiet har anholdt i alt fem personer, der sigtets for forsøg på manddrab. (Foto: Kenneth Meyer)
Politiet har anholdt i alt fem personer, der sigtets for forsøg på manddrab. (Foto: Kenneth Meyer)

Det er gået ekstremt voldsomt for sig i Rødovre i nat. Et opkald til politiet om et overfald ved en formodet hashklub endte i en længere hektisk biljagt gennem byen, hvor det dog til sidst lykkedes politiet at stoppe og anholde i første omgang to mænd, der som afslutning på biljagten torpederede en politibil.

I bilens bagagerum lå imidlertid en tredje mand. Uden tvivl ikke de to anholdtes bedste kammerat. Han er angiveligt blevet bortført fra adressen og afstraffet. For hvad vides ikke, men manden blev fundet mere end stærkt forslået med efter sigende meget ekstreme skader.

Slået med stegepande
- Vi fik en anmeldelse om et overfald på en mand, der blandt andet blevet slået med en stegepande. Det førte til biljagten og anholdelsen, fortæller Steen Ørskov Larsen fra Københavns Vestegns Politi.

Politiet bekræfter, at manden, der er i starten af 20'erne, havde flere stiksår på kroppen. Men ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger, som politiet dog ikke ønsker at bekræfte, skulle slagene fra stegepanden angiveligt være så voldsomme, at man kunne se ind til knoglerne i hans ansigt.

Opereret i nat - overlever
Kilder siger desuden, at manden - der lå i bilens bagagerum - også var viklet ind i plastik, en form for husholdningsfilm. Steen Ørskov Larsen ønsker dog hverken at be- eller afkræfte disse oplysninger.

Manden blev i nat bragt til Rigshospitalet, hvor han er blevet opereret for sine skader.

- Han var i livsfare, da vi fandt ham, men nu ser det ud til, at han overlever, lyder det fra politiet.

Fem personer anholdt
Hvad der ligger til grund for overfaldet ønsker politiet ikke at kommentere på i øjeblikket. Men i alt fem personer er nu blevet anholdt i sagen.

- Vi har anholdt de to mænd, som forsøgte at flygte efter kollissionen med politibilen. Desuden har vi anholdt tre personer på den adresse, hvor overfaldet fandt sted, siger vicekriminalkommissæren.

De fem mænd fremstilles senere i dag - alle sigtede for forsøg på mandrab.

1 af 2 
2 af 2 Politiet har anholdt i alt fem personer, der sigtets for forsøg på manddrab. (Foto: Kenneth Meyer)