Biljagt med mand i bagagerummet

En mand blev tidligt i morges stukket af flere knivstik, men politiet og ambulancefolk kunne først komme ham til hjælp efter en længere biljagt

Det var denne bil, som prøvede at slippe væk fra ordensmagten men istedet bragede ind i en patruljevogn. (Foto: Kenneth Meyer)
Det var denne bil, som prøvede at slippe væk fra ordensmagten men istedet bragede ind i en patruljevogn. (Foto: Kenneth Meyer)

En mand i 20'erne er netop nu på operationsbordet, efter han i nat fik bank og modtog flere knivstik.

Politiet havde klokken 03.29 i nat fået en anmeldelse på en adresse i Rødovre om et overfald. Da politiet ankom til stedet, kørte to mænd fra adressen i en bil sammen med offeret, mens to patruljevogne satte efter.

- Da de kommer frem, møder de en bil, som forsvinder fra steder, og den eftersætter patruljevognen, siger efterforskningsleder, Steen Ørskov til ekstrabladet.dk som samtidig forklarer, at to andre personer på adressen blev anholdt.

Den ældre Opel Omega havde blå blink i hælene hele vejen fra Rødovre til Vanløse og tilbage igen. Her bragede den bagefter ind i to af politiets patruljevogne.

- Jeg hørte et ordentligt knald, og så kunne jeg se, at der var røg og masser af blå blink, fortæller et vidne til ekstrabladet.dk.

Episoden foregik ved Mariehøj på Rødovrevej, men biljagten skulle efter sigende være foregået over lang tid og i store dele af Københavnsområdet.

Ved du noget? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (koster alm. sms-takst)

- To personer hopper ud af bilen og prøver at slippe væk. Politiet får hurtigt fat i den ene, og der går heller ikke lang tid, før den anden er i håndjern, fortæller vidnet, som samtidig kan berette, at over 11 patruljevogne var tilstede ved episoden.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har offeret ligget i bagagerummet under flugten.

Personen var i store smerter, da politi og redningsfolk endelig kunne komme ham til hjælp, efter biljagten var afsluttet.

- Man kunne høre, at han helt klart havde stærke smerter, og at han frøs rigtig meget, fortæller vidnet.

Politiet bekræfter, at manden lige nu ligger på operationsbordet, men at han skulle være uden for livsfare.

Flugtbilens chauffør og passager er anholdt sammen med to andre personer fra adressen i Rødovre.

Opdateres...

1 af 2 Tidligt i morges påkørte en flugtbilen hele to patruljevogne. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 Det var denne bil, som prøvede at slippe væk fra ordensmagten men istedet bragede ind i en patruljevogn. (Foto: Kenneth Meyer)