Torpederede jernpæle og brændte ihjel

Ræs kostede menneskeliv: Fyns Politi har på Østre Kanalvej i Odense fundet en udbrændt personbil med en død og forbrændt person i

En mand døde i morges i Odense, da han mistede herredømmet over sin bil, der efterfølgende brød i brand. (Foto: Ekstra Bladet)
En mand døde i morges i Odense, da han mistede herredømmet over sin bil, der efterfølgende brød i brand. (Foto: Ekstra Bladet)

En mand blev søndag morgen fundet død og forbrændt i en udbrændt bil på Østre Kanalvej ud for det rekreative område ved den gamle losseplads i det nordlige Odense.

Den dræbte har angiveligt kørt råddent på den lige vej ved kanalen og mistet herredømmet over bilen, da den torpederede en række jernpæle.

- Vi anser det som et færdselsuheld, fortæller vagtchef Per Sterobo ved Fyns Politi til ekstrabladet.dk.

Undersøgelser på stedet har vist, at bilen er kørt ad Østre Kanalvej i nordlig retning, formentlig med høj hastighed. Ud for indkørslen til det rekreative område er vejen udformet med en chikane rundt om ophalerramper for både til Odense Kanal, samt afgrænset med nedgravede lodrette jernbjælker. Bilen har her påkørt to jernbjælker og stensætningen ved ophalerrampen og er brudt i brand.

- Der er tale om en lang lige vej, hvor den afdøde formodentlig har set sit snit til at trykke på speederen. Manden har sandsynligvis ikke været stedkendt, siger Per Sterobo.

Fyns Politi har en idé om, hvem den afdøde er, men identificeringen vanskeliggøres af, at liget er medtaget af branden. En endelig identifikation foreligger formentlig først i morgen.

Politiet blev alarmeret klokken 6.40 søndag morgen. Eller næsten samtidig med at ulykken skete. For det var løbere og fiskere i området, der alarmerede politiet, da bilen forulykkede.

Ved du noget? Så send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller en mail til 1224@eb.dk.