Mand anholdt efter skuddrama på rasteplads

Nordjyllands Politi har anholdt en 41-årig mand efter skuddramaet på rasteplads ved Aalborg tidligere på måneden

Nordjyllands Politi har anholdt en 41-årig mand, der mistænkes for at stå bag det skuddrama, der tidligere på måneden sendte en 39-årig mand i kunstigt koma.

- Personen blev anholdt i går eftermiddags og vil blive fremstillet i grundlovsforhør her til morgen, hvor vi vil begære lukkede døre af hensyn til efterforskningen. Derfor vil jeg heller ikke sige mere, fortæller politikommissær ved Nordjyllands Politi Lars Nørskov Jørgensen til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: I koma efter skuddrama på rasteplads

Skuddramaet fandt sted på en rasteplads på Nibevej ved Store Restrup 10 kilometer vest for Aalborg klokken 22.30 onsdag den 15. juni. Her observerede en bilist noget tumult og tilkaldte politiet, men gerningsmændene var kørt, da politiet dukkede op. Først på Aalborg Sygehus blev det kostateret, at det 39-årige offer var blevet ramt af skud.

Offeret er kendt af politiet, men der er ikke tale om et bande- eller rockeropgør. Han blev taget ud af det kunstige koma i søndags. Nordjyllands Politi vil ikke oplyse, om en eventuelt afhøring af ham, har hjulpet til i jagten på den formodede gerningsmand.