VIP-bordelejere forsvundet

Ingen bordelejere har kontaktet politiet, efter at VIP-bordellet forleden fik smadret 35 ruder af ukendte gerningsmænd

Ingen ejere har endnu meldt sig efter hærværksepisoden. (Foto: Per Rasmussen)
Ingen ejere har endnu meldt sig efter hærværksepisoden. (Foto: Per Rasmussen)

Det er ikke kun mystisk, at det formodede VIP-bordel i Næstved natten mellem tirsdag og onsdag blev opsøgt af ukendte elefanthue-beklædte gerningsmænd og fik smadret 35 ruder. Mystisk er det også, at der to dage efter hærværksepisoden fortsat ikke er nogen ejere, der har kontaktet politiet for at anmelde episoden.

- Vi forsøger stadig at finde frem til dem, der skal overtage huset, men vi er i hvert fald ikke blevet kontaktet af nogen som har relation til huset. Ingen har ringet og sagt, at alle deres vinduer er blevet smadret, lyder det fra Niels Denny Sørensen fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

Læs også: VIP-bordel hærget

Om det skyldes, at ejerne blot ikke ønsker kontakt med politiet eller om de simpelthen kan vente en ubehagelig overraskelse i tilfælde de har været på ferie, vides ikke.

Politiet venter fortsat på kontakt fra ejeren af huset, der ifølge lokale rygter i fremtiden skal fungere som VIP-bordel, for at kunne opgøre erstatningskravet over de 35 smadrede ruder.

Læs også: VIP-bordel åbner i pænt villakvarter

Der er desuden ingen, der har henvendt sig med oplysninger om de omkring tre gerningsmænd, der onsdag morgen - lige efter midnat - kørte op foran huset, hvorefter en person steg ud og gik amok på ruderne med en kølle.

- Vi håber selvfølgelig, at der er nogen, der har set en nummerplade på bilen eller har hørt noget fra gerningsnatten.

1 af 2 VIP-bordellet fik smadret 35 ruder natten til onsdag. (Foto: Per Rasmussen)
2 af 2 Ingen ejere har endnu meldt sig efter hærværksepisoden. (Foto: Per Rasmussen)