Efterladte kræver hævn over apoteks-dræber

Skulle skaffe hovedpinepiller til afhængig kone

David Laffer ligner en mand, der er blevet anholdt på hårdhændet vis. (Foto:AP)
David Laffer ligner en mand, der er blevet anholdt på hårdhændet vis. (Foto:AP)

En våbenglad tidligere soldat og hans junkie-kone blev onsdag anholdt og sigtet for en koldblodig massakre under et røveri på et apotek på Long Island, hvor fire uskyldige mennesker blev likvideret.

Parret, 33-årige David Laffer og 29-årige Melinda Brady, blev anholdt i Laffers mors hus, efter at politiet havde stormet ejendommen.

Laffer er blevet sigtet for de fire drab, mens Brady, der angiveligt samarbejder med politiet, er blevet sigtet for medvirken til røveri.

Hun forsøgte efter anholdelsen at forklare, hvorfor Laffer gik bersærk, da han i weekenden kom ind på apoteket for at få fat på hovedpinepiller til hende.

- Jeg er meget ked af, hvad han har gjort. Han var frustreret, fordi han lige har mistet sit job, og fordi jeg var syg, sagde Brady til journalister, da parret blev ført ud af politihovedkvarteret i Suffolk County onsdag aften.

Brady beskrives af politifolk og bekendte som afhængig af smertestillende piller.

Hun er sekretær, og han var tidligere ansat som kontorassistent i et shippingfirma.

Læs også:Bryllup blev til begravelse

Laffer blev fanget af et overvågningskamera under massakren, hvor en 71-årig mand, en yngre kvinde og to apoteksansatte blev dræbt.

David Laffer har ikke selv forsøgt at forklare, hvad der fik ham til at dræbe på må og få, da han kom ind på apoteket.

Parret blev fanget efter tre dages jagt. Politiet rettede hurtigt fokus mod Laffer, der var registreret som jævnlig køber af smertestillende piller, som havde en storkalibret pistol og hvis ansigt lignede den maskerede røver på overvågningsvideoen fra apoteket.

De dræbtes familiemedlemmer ønsker, at politiet skal gøre kort proces med morderen.

- Jeg ville ønske, at de pumpede ham fuld af kugler fra anklerne og op og afsluttede med at skyde ham fire gange i hovedet, siger Pat Moran, der er bedstemor til den yngre kvinde, Jaime Taccetta, der blev dræbt under røveriet.

Taccettas bror, Daniel, kørte til politihovedkvarteret, da han hørte om anholdelsen.

- Jeg ville bare lige se grundigt på ham. Dødssprøjten er for hurtig en død for ham - lad ham rådne op i en isolationscelle, sagde Daniel.

Ingen af ofrene ydede modstand men blev likvideret med skud på tæt hold, inden Laffer fyldte en rygsæk med smertestillende piller og gik ud til den ventende flugtbil, hvor Melinda Brady sad bag rattet.

1 af 3 Junkie-kæresten Melinda Brady, der skulle have smertestillende piller. (Foto:AP)
2 af 3 Efterladte mindes ofrene for massakren. (Foto: AP)
3 af 3 David Laffer ligner en mand, der er blevet anholdt på hårdhændet vis. (Foto:AP)