Baby-sælger ikke fundet

Politiet, Odsherred kommune og Den Blå Avis forsøger at finde frem til den person, der angiveligt forsøgte at sælge sin datter

Annoncen som den så ud onsdag aften på www.dba.dk. (Screendump fra Den Blå Avis)
Annoncen som den så ud onsdag aften på www.dba.dk. (Screendump fra Den Blå Avis)

Midt- og Vestsjællands Politi er fortsat på bar bund i sagen om den person, der onsdag aften indrykkede en annonce, hvor en otte måneder gammel pige var sat til salg.

- Vi undersøger sagen nærmere i dag i tæt samarbejde med Den Blå Avis, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Ifølge annoncen er moderen fra Nykøbing Sjælland, og politiet har derfor også rettet henvendelse til Odsherred kommune i håb om, at sundhedsplejersker eller andre i kommunen kender til familien.

Politiet ved endnu ikke, om der er tale om et råb om hjælp, eller om det er en ualmindelig dårlig joke.

- Vi har ikke lagt os fast på nogen teori, siger Carsten Andersen.

Ifølge annoncen, der blev lagt på www.dba.dk onsdag aften kl. 19.02, kan moderen ikke forsørge sin lille datter og ønsker derfor at sælge hende.

Annoncen lød som følger:

'Hej.

Da jeg ikke kan forsørge min datter mere vil jeg gerne finde en sød familie til hende.

Det svært for mig at give hende væk men hvis nogen kan tilbyde hende et bedre liv end mig så vil jeg gerne det. hun er lige nu 8 mdr gammel. så hvis det har interesse så skriv venligst så skal du få mit nummer hvis jeg finder dig relevant'.

ekstrabladet.dk har forgæves forsøgt at komme i kontakt med personen bag annoncen. Prisen for den lille pige var i øvrigt sat til kr. 5.000,00.

Klokken 20.20 onsdag aften var annoncen fjernet fra Den Blå Avis.

En bruger på www.dba.dk anmeldte annoncen til Den Blå Avis' support-afdeling, som straks fjernede den.

- Vi vil naturligvis hjælpe politiet på alle områder med at finde frem til personen, da vi tager kraftig afstand fra den type annoncer, siger Den Blå Avis' kommunikationschef, Simon Karsø, til ekstrabladet.dk.

Den Blå Avis har torsdag morgen videregivet alle oplysninger til politiet.

Selv om telefonnummeret og kontaktoplysningerne eventuelt er forfalskede - hvis der fx er tale om et fupnummer - kan politiet med retskendelse spore den rigtige afsender af annoncen ved hjælp af computerens IP-nummer.

Ved du noget? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (koster alm. sms-takst)