Bankrøvere eftersøges i Gilleleje

Kort efter middagstid røvede to unge mænd 'Danske Bank' i Gilleje for et ukendt beløb - gerningsmændene er stadig på fri fod

(Foto: Allan Andersen, Nordkysten TV)
(Foto: Allan Andersen, Nordkysten TV)

Klokken 12.38 her til eftermiddag valgte to yngre mænd at røve den 'Danske Bank' i Gilleleje.

Med en pistollignende genstand truede røverne sig til et endnu ukendt beløb, hvorefter de flygtede på en knallert. Begge er stadig på fri fod.

- Efter røveriet kørte de afsted på knallerten mod vest af Vestergade, fortæller Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til ekstrabladet.dk

Kort tid efter fandt betjentene knallerten, som var blevet brugt til flugten, ved Gilbjergstien. Her fandt de også de to hjelme som røverne havde brugt. Om flugtkøretøjet er meldt stjålet, har politiet endnu ikke nået at tjekke.

Politiet på stedet oplyser samtidig, at der ved Gilbjergstien har holdt et flugtkøretøj beskrevet som en mørk personbil med en tredje medgerningsmand bag rattet. Herfra er røverne flygtet.

Specielt området vest for Gilleleje sværmer derfor lige nu med patruljevogne, da politiet håber at kunne finde frem til gerningsmændene hurtigst muligt..

Røverne beskrives af myndighederne således:

A: Mand, udenlandsk af udseende, 20-25 år, 180-185 cm høj, slank af bygning, sort kort hår, sort hættetrøje med hvidt print på bryst, sort hjelm med tonet visir, talte dansk med accent.

B: Mand, udenlandsk af udseende, 20-25 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, iført lyseblå hættetrøje og joggingbukser, sort hjelm, talte dansk med accent.

Knallerten de flygtede på er en sort Hot 50 med hvid malertape på baglygten