Bryllup blev til begravelse

Mand fandt sin kommende kone død i blodpøl

Denne mand skød og dræbte fire mennesker på et apotek i byen Medford, nær New York i USA. (Politifoto)
Denne mand skød og dræbte fire mennesker på et apotek i byen Medford, nær New York i USA. (Politifoto)

Sit livs kærlighed og sin kommende kone liggende midt i blodpøl. Det var første den 33-årige fysioterapeut James Manzalla så, da han forleden gik ind på et apotek i byen Medford, nær New York i USA.

Parret, der skulle have været gift i oktober senere i år, var nået langt med planlægningen brylluppet, og brudekjolen var allerede købt. Men nu er det i stedet for den kommende kones begravelse, James Manzalla skal til at planlægge.

Søndag morgen kørte Manzalla sin elskede Jamie Taccetta til apoteket, hvor hun skulle indløse en recept.

James blev siddende i bilen, mens Jamie gik ind for at hente medicinen. Mens kæresten var væk lyttede den 33-årige til musik i bilradioen, og efter et stykke tid begyndte han at undre sig over, hvorfor hun var væk så længe. Men det var først da han så en mistænkeligt udseende mand forlade apoteket, at han for alvor blev mistænksom.

- Jeg så fyren gå ud af butikken, og tænkte at der var noget galt. Så jeg slukkede bilen og gik ind for at tjekke at hun havde det godt, fortæller den efterladte mand til New York Post.

Det James Manzalla så, da han kom ind på apoteket, var liget af sin kone. Hun var blevet skudt i baghovedet. Ved siden af hende lå en anden kunde; den 71-årige Bryon Sheffield, der også var blevet skudt. Derudover havde gerningsmanden skudt to af de ansatte på apoteket i sit forsøg på at få fat i butikkens hovedpinepiller.

Jamie Taccetta efterlader sig to børn, som hun havde med sin eksmand.