Vanvidsbilist flygtede fra dødsulykke

Bliver fremstillet i grundlovsforhør over middag

Vanvidsbilisten, der kørte en 55-årig kvinde fra Valby ihjel i aftes, tænkte tilsyneladende mest på at flygte fra stedet efter den voldsomme ulykke. Men politiet slog kløerne i ham.

- Han bliver taget på flugt. Han bliver løbet op, fortæller Jeff Nielsen, vagtchef hos Vestegnens Politi, til ekstrabladet.dk.

Dødsulykken skete i aftes kl. 21.18.

Læs også: Vanvidsbilist dræber kvinde

En politipatrulje så den hvide Audi personbil køre hasarderet på Ravnsletvej/Torvevej i Skovlunde, og patruljen satte efter, men mistede bilen af syne på Slotsherrensvej.

Dræbt på stedet
Derefter påkørte bilen den kvindelige cyklist, der blev dræbt på stedet, pløjede ned ad en skrænt, smadrede et legestativ og en stor lysmast og trillede rundt flere gange, før den endte på græsset ved en fodboldbane og en legeplads

Den 33-årige mand fra København slap tilsyneladende nådigt fra ulykken og blev indlagt på traumecentret på Rigshospitalet i København. Han hævdede efterfølgende, at det ikke var ham, der kørte bilen.

Vagtchefen vil dog ikke sige, hvorvidt det kan have noget på sig med henvisning til, at det nu bliver efterforsket nærmere.

Den 33-årige mand fra København bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup kl. 13.15.

1 af 2 
2 af 2