TV: Brønderslev-datter: Jeg skal ikke besøge far i fængslet

Michelle er lettet over, at hendes far nu er idømt forvaring på ubestemt tid. Hun frygter, at han en dag vil hævne sig

Se interview med Michelle i indslaget over artiklen!

– Jeg er lettet over, at det endelig er overstået. Men selv om min far har fået landets strengeste straf – og måske aldrig slippes fri, vil jeg alligevel altid frygte ham.

Der var ikke optræk til jubelscener hos Michelle Andersen, da Ekstra Bladet i aftes mødte hende i Ringsted og fortalte, at hendes far var idømt forvaring på ubestemt tid.

– Dommen er fin. Men den overrasker mig ikke. Det var, hvad jeg havde håbet og troet på, siger hun stille uden at fortrække en mine.

Jeg får aldrig fred
Pigen frygter mere end noget andet, at faderen en dag vil opsøge hende og tage hævn, fordi hun flygtede og afslørede de ubeskrivelige forhold, hun og hendes ni halvsøskende levede under i landsbyen Serritslev ved Brønderslev.

– Jeg tror aldrig, jeg får fred for min far. Selv om han sidder fængslet, er jeg stadig bange for ham. Da han blev mentalundersøgt og flygtede fra psykiatrisk afdeling i Aalborg, gik jeg nærmest i panik. Jeg var sikker på, at han kun havde en ting i hovedet : At finde mig og hævne sig, siger Michelle, som altså var overbevist om, at hendes far ville få en meget hård dom.

1 af 2 
2 af 2