Knivopgør i Brabrand - vennerne kørte de sårede til hospitalet

To mænd med stik og snitsår blev i aftes hastekørt til sygehuset i Århus efter et personligt knivopgør

En horde af mennesker og biler hastede i aftes til sygehuset i Århus med to sårede kammerater. En 27-årig mand blev derfor indlagt med flere knivstik og snitsår i maven, mens en 35-årig mand blev indlagt med snitsår på armene.

Begge måtte sys med adskillige sting, men hvad der ligger til grund for de to mænds skader vides endnu ikke med sikkerhed.

- Vi fik en anmeldelse i aftes om sagen, efter at flere biler var kørt til sygehuset med deres sårede venner, lyder det fra Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi.

Myndighederne har siden i aftes efterforsket sagen, hvor alt tyder på, at der er tale om en form for personligt opgør.

- Der er ikke tale om noget bandeopgør her, men vi er ved at undersøge omstændighederne, fortæller Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi.

Gerningsstedet er ifølge ham 'et sted i Brabrand', og politiet har endnu ikke anholdt nogle personer i forbindelse med sagen, der efter alt at dømme tager udgangspunkt i et voldsomt slagsmål.

- Vi har tilbageholdt flere personer, som er ved at blive afhørt, ligesom de to sårede mænd også er ved at blive afhørt. Men vi har altså ikke overblik over, hvad der er årsag til episoden, slutter han.