Løsladt til eksamen

Skal efter planen til afsluttende eksamen på studiet i morgen

Den netop løsladte 19-årige, der er sigtet for dødsvold, spiller kontraktfodbold, passer sin skole til ug, og i morgen skal han efter planen til mundtlig eksamen, der afslutter hans studie på HG. Hvis han altså kan klare at møde op.

Ifølge en veninde fra skolen er han en rigtig dygtig elev, der får gode karakterer og er blevet nomineret som den, der har mindst fravær.

Læs også: Anede ikke, at 19-årig var død

Det er med andre ord en ung fyr med succes og styr på sit liv, der pludselig sad på anklagebænken i Dommervagten i København her til morgen og var sigtet for at have forårsaget en anden ung mands død på diskotek Celcius i indre København natten til søndag.

Her sad han i VIP-loungen sammen med nogle venner fra Brøndby, der fejrede, at de havde vundet Danmarksmesterskabet i ynglinge-ligaen. Men da han gik ned mod dansegulvet, kom han i klammeri med den afdøde.

Bor hos mor
Tilhørerbænkene var fyldt til sidste stol med venner og familie, der støttede ham, og han brød ud i gråd, da han fortalte, at den nu afdøde Kevin Jelsdal havde sat sine fingre mod hans tinding og sagde ordene 'Jeg plaffer dig'.

Den 19-årige fodboldspiller var helt trist i ansigtet, da han kom ind i Dommervagten, og kiggede meget ned i jorden. Han havde helt tætklippet, blondt hår med en stribe på toppen, der var lidt længere.

Selv politiet viste på forhånd deres sympati og velvillighed over for den 19-årige T, da anklager Michael Jørgensen, før dommeren afsagde sin kendelse om løsladelse, sagde, at politiet var villige til at lade ham komme til eksamen under alle omstændigheder - med et par politifolk som oppassere.

Den 19-årige bor sammen med sin mor, og det var også hende, han havde med ved sin side, da han mødte op hos politiet kl. 12.02 søndag formiddag og meldte sig selv, da han fandt ud af, hvad der var sket med fyren på diskoteket.