Anede ikke, at 19-årig var død

Ung studerende for en dommer i dag, sigtet for vold med døden til følge efter et banalt slagsmål, der endte i en tragedie

Den 19-årige er i følge politiet en 'helt almindelig ung mand' - der er hidtil ustraffet. Han bliver i dag krævet fængslet (Foto: Kenneth Meyer)
Den 19-årige er i følge politiet en 'helt almindelig ung mand' - der er hidtil ustraffet. Han bliver i dag krævet fængslet (Foto: Kenneth Meyer)

Efter en nat i Vestre Fængsel skal en 19-årig studerende her til formiddag stilles for en dommer, sigtet for vold med døden til følge.

Her vil politiet kræve ham varetægtsfængslet efter en banal episode i det københavnske natteliv, som endte dybt tragisk.

Den 19-årige, som hidtil aldrig har været i ordensmagtens søgelys kom i klammeri med en jævnaldrende, Kevin Mac på diskotek Celcius.

Han gav ham to slag og Kevin Mac faldt og slog hovedet så uheldigt, at han døde.

Anede ikke han var død
At slagsmålet fik en så tragisk udgang vidste den studerende tilsyneladende ikke.

Ifølge politiet kan man på diskotekets overvågningskamera se, hvordan han stille og roligt går fra stedet.

Og at dømme ud fra de foreløbige oplysninger var det en kammerat, der ringede den 19-årige op og fortalte, at han var efterlyst for dødsvold, at den person han var i klammeri med om natten, var død.

Den 19-årige meldte sig til politiet søndag klokken 12.02 og blev erklæret anholdt.

Læs også: Meldte sig for dødsvold sammen med sin mor

Han blev efter anholdelsen bragt til Retsmedicinsk Institut, hvor en retslæge gennemgik den unge mand for at notere ned hvilke spor, der er på ham efter slagsmålet med den nu afdøde.

Se tv-klip her:

Den 19-årige skal for en dommer i Københavns Byret omkring k. 10 i dag.