Diskoteksdrab: Her bæres dødsofferet ud

Tre slag i ansigtet var alt, der skulle til for at tage livet af en 19-årig mand i nat på diskotek Celcius i København - se ham blive båret ud hér!

En 19-årig mand blev i nat slået ihjel på diskotek Celcius i det indre København. Manden blev slået i hovedet to til tre gange af en anden mand og afgik senere på natten ved døden.

Personen som skulle have uddelt de dødelig knytnæveslag, har søndag meldt sig til Københavns Politi, der nu har anholdt ham.

Ikke kendt for kriminalitet
- Han meldte sig klokken 12.02 sammen med noget familie. Vi har ikke haft lejlighed til at afhøre ham endnu, og det vil tage et par timer. Men vi mener, at vi har fat i den rigtige, fortæller vicepolitiinspektør Jens Møller fra Københavns Politi til Ritzau.

Har du oplysninger om voldsepisoden på Celcius - eller var du tilstede, da det skete? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (koster alm. sms-takst)

Ifølge politiets oplysninger til ekstrabladet.dk er den nu anholdte 19-årige ikke kendt for kriminalitet i forvejen.

Politiet er ved at undersøge, om der har været en forudgående episode mellem de to mænd. Ifølge de foreløbige oplysninger ankom den 19-årige formodede gerningsmand til diskotek Celcius omkring klokken 01 natten til søndag.

Faldt formentlig uheldigt
Voldsepisoden fandt sted kort før klokken halv fire søndag morgen. Vidneafhøringer og gennemgang af overvågningsvideo fra diskoteket godtgør, at den afdøde blev slået et par gange, hvorefter han faldt til jorden.

Ifølge Jens Møller er han formentlig faldet uheldigt og har slået hovedet mod gulvet eller mod et bord.

Efter at være faldet om på diskotek Celcius blev den 19-årige kørt til Rigshospitalet, hvor lægerne omkring klokken fem erklærede ham for død.

Gerningsmanden forsvandt fra stedet, der ligger på H.C. Andersens Boulevard ved Rådhuspladsen, i retningen ud af Vesterbrogade væk fra Rådhuspladsen. Foran diskotek Celcius blev en af det 19-årige voldsoffers venner anholt og to til røg i håndjern da de ifølge politiet optrådte aggresivt foran Rigshospitalet.

Vil stadig gerne have oplysninger
Søndag morgen opfordrede politiet via pressen gerningsmanden til at melde sig selv, og det er formentlig det, der har fået den 19-årige til at rette henvendelse til politiet.

Selv om politiet nu efter alt at dømme har fat i den rigtige gerningsmand, er efterforskerne fortsat interesseret i at høre fra folk, der kan bidrage yderlige til opklaringen af sagen.

- Vi er fortsat interesseret i at høre fra vidner, der har set noget, lyder det fra vicepolitiinspektør Jens Møller.

Se i klippet ovenfor, hvordan offeret bliver båret ud, og ambulancefolkene prøver at redde hans liv.