Mand død efter slagsmål på diskotek

Tidligt i morges afgik en mand ved døden efter to til tre slag i ansigtet på et diskotek i det indre København

(Læserfoto)
(Læserfoto)

En meget uheldig 19-årig diskoteksgæst blev i nat slået i ansigtet af en anden mand. Selvom der kun blev uddelt to til tre slag i den korte slåskamp, var det desværre nok til at tage livet af, ofret som senere på natten døde på Rigshospitalet.

Politiet var klokken 03.22 blevet tilkaldt til diskotek Celcius i midten af København efter en anmeldelse om, at en mand var faldet om på dansegulvet.

Se billedgalleri: Mand dræbt på diskotek

- Vi kan se på overvågningsvideoen, at den 19-årige mand står lige ved kanten af dansegulvet, hvorefter en mand kommer op på siden og slår ham to til tre gange i ansigtet, fortæller chefen for afdelingen af personfarlig kriminalitet, Jens Møller til ekstrabladet.dk.

- Det ligner et umotiveret voldsoverfald, hvor ofret har været yderst uheldig. Han kan muligvis have ramt et bord, da han falder sammen, men vi er ikke sikre.

Har du oplysninger om voldsepisoden på Celsius - eller var du tilstede, da det skete? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (koster alm. sms-takst)

Om der har været en forudgående episode mellem de to personer, er politiet stadig i tvivl om:

- Altså vi ved det ikke, men vi vil meget gerne høre fra folk, som kender til, at de to personer har haft noget at gøre med hinanden tidligere på aftenen, fastslår Jens Møller.

Personen som uddelte de dødelige slag, er endnu ikke pågrebet af politiet. Han beskrives som: Mand, dansk af udseende, 170-175 centimeter høj, mellem 18-25 år gammel, almindelig af bygning, kort lyst hår, bar jeans og en hvid t-shirt.

Efter gerningsmanden forlod stedet, forsvandt han hen af Vesterbrogade.

Politiet vil meget gerne i kontakt med folk, der har set ham, eller som ved, hvem han er.

Hvis gerningsmanden ikke bliver fundet indenfor rimelig tid, vil politiet overveje at frigive overvågningsbilleder fra diskoteket i København.

Ofret ville være blevet 20 år gammel til november og kommer fra Østerbro i København.

Opdateres...