Tre unge fængslet for hjemmerøverier

Østjyllands Politi har anholdt tre unge for to hjemmerøverier i Tranbjerg ved Aarhus, hvor de brugte økse

To yngre mænd og en teenagepige er nu varetægtsfængslet for to meget grove hjemmerøverier, der fandt sted onsdag to steder i Tranbjerg ved Aarhus.

Ved røverierne trængte de tre ind til personer i deres hjem, hvor de truede og huggede til dem med en økse for at få udleveret penge.

De anholdte er to mænd på 20 og 29 år samt en teenagepige på 17 år. Alle er i et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger.

Lige efter midnat onsdag indfandt de tre sig hos en mand på Trankær Mosevej. De truede med, at manden ville få hugget begge ben af, hvis han ikke udleverede penge.

Røverne gav ham ti knytnæveslag og slog ham fem gange i ansigtet med bagsiden af øksen. De slap af sted med en bærbar computer, en hund og 5500 kroner, oplyser Østjyllands Politi.

Ganske kort tid efter mener politiet, at de tre røvere slog til igen hos en mand på Østerby Allé, der ligger i nærheden.

Her tog de halsgreb på manden og slog ham med knytnæve og med den medbragte økse. Han fik dybe flænger i ryggen, på låret og på den ene hånd.

Også her løb røverne med en bærbar computer og en pung.