Blotter gav pensionist med 'helikopteren'

En pensionist fra Kalundborg fik en 'helikoptertur', da hun gik tur med hunden og en blotter svingede løs med hofterne

Om han bare prøvede at lufttørre, eller om han reelt skulle vise sig frem for en ældre kvinde fra Kalundborg vides ikke med sikkerhed.

Men torsdag eftermiddag fik en 68-årig kvinde fra Kalundborg dog noget af en oplevelse, da hun var ude at lufte hunden på stranden ved Saltbæk. Her bemærkede hun i første omgang en mand stå på badebroen kun iført et håndklæde om livet.

Det er der i og for sig intet underligt i, men hvad kvinden ikke var forberedt på var, at manden - da kvinden var nået ud for enden af badebroen - vendte sig mod hende, pludselig fjernede håndklædet og helt nøgen begyndte at svinge med hofterne. En manøvre der med andre ord også kaldes 'helikopteren' grundet den roterende bevægelse, der bliver sat i gang i de nedre regioner.

Kvinden skyndte sig - chokeret, eller måske snarere svimmel over synet - videre med sin hund og kontaktede efterfølgende politiet med sin oplevelse.

Politiet beskriver manden som ca. 60 år og solbrændt. Han er 170 cm. høj, almindelig af bygning med gråt hår og gråt skæg. Han var iført... nå ja, et håndklæde under episoden.