Har du mødt Nykøbing F.'s falske sherif?

24-årig legede politimand med blåt blink og politiskilt

En 24-årig mand fra Nykøbing Falster udlevede muligvis uindfriede jobambitioner, da han onsdag aften gav den som politibetjent i området omkring Østre Allé i Nykøbing Falster.

Men de ægte betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er ikke ubetinget begejstret for mandens 'hjælp', som i aftes gik ud over en kvindelig bilist.

Hun blev kort før klokken 21.30 standset af manden, der kørte rundt i en ældre, blå, kantet Volvo, der var udstyret med blåt blink.

Kvinden standsede sin bil og afventede, at 'betjenten' kom hen til sideruden.

- Han viste kvinden sit politiskilt og sagde, at hun havde kørt hasarderet. Det mente kvinden ikke, og hun bad om at se hans politiskilt endnu en gang. Det fik manden til at overfuse kvinden verbalt, hvorefter han forlod hendes bil. Kvinden alarmerede derpå os, og vi kunne hurtigt konstatere, at vi ikke havde haft en patruljevogn på Østre Allé på det pågældende tidspunkt, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Nielsen, til ekstrabladet.dk.

Det 'rigtige' politi sendte et par betjente til stedet, og kort efter klokken 21.30 blev den 24-årige falske betjent anholdt på Gedservej.

Han havde ikke betalt forsikring på bilen, så pladerne blev klippet, og det falske politiskilt og det blå blink blev konfiskeret.

- Kvinden fortalte os, at det ikke var første gang, at hun havde set manden i den gamle, blå Volvo give den som politibetjent, så nu vil vi gerne høre fra andre borgere, der måtte have truffet eller måske er blevet stoppet af den falske politibetjent, siger Søren Nielsen til ekstrabladet.dk.

Er du blevet stoppet af Nykøbing Falsters falske politibetjent i den gamle, blå, kantede Volvo - kontakt da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefonm 114 eller 55 31 14 48.

Den 24-årige bor i Nykøbing Falster, og det fremgår ikke umiddelbart, hvorfor han giver den som sherif i sin hjemby.