Rambuktyveri i Illum

Morgenfriske tyveknægte brugte morgenen på at udføre et vildt tyveri i Illum

Gennem denne indgang bakkede tyveknægte i morges en Mercedes ind og knuste derfor hele frontpartiet (Foto: Anders Richter)
Gennem denne indgang bakkede tyveknægte i morges en Mercedes ind og knuste derfor hele frontpartiet (Foto: Anders Richter)

En stor Mercedes kan bruges til andet end cruising op ad Strandvejen. Det beviste en gruppe tyveknægte i morges, da de brugte netop sådan en bil til at bakke ind i butikken Illum midt på Strøget i København.

Rambuktyveriet gik som planlagt, for hele frontpartiet af butikken blev smadret, og tyvene formodes herefter at have taget for sig at tyvekosterne.

Kender endnu ikke tyvekosterne
- Det er rimelig kaotisk dernede lige nu, fortalte vagtchefen ved Københavns Politi, Arne Aabech tidligere i morges til ekstrabladet.dk.

- De har stjålet nogle Pandora smykker, men jeg ved ikke præcis hvor mange, eller hvilken værdi de har, fortæller den centrale efterforskningsleder fra Københavns Politi, Claus Winther.

Mercedes efterlyses
Rambuktyveriet skete klokken 05.24 onsdag morgen. Mercedes'en beskrives som værende en sedan-udgave i farven hvidbeige og med nummerpladen: AW 47 209.

Bilen er tidligere blevet stjålet fra Lyngby.

Læs også: Stjal smykker for en halv million ved rambuktyveri

For blot to måneder siden blev også en anden strøgbutik i København ramt af bagenden fra en Mercedes. Smykkebutikken Pandora fik stjålet smykker for over 500.000 kroner ved et rambuktyveri tilbage i april.

Om rambuktyverierne har forbindelse med hinanden er endnu uvist.

Hverken tyve eller bil er fundet endnu.