Illum-flugtbil fundet

Politiet har nu fundet den flugtbil, som en flok rambuktyve i morges brugte til at begå indbrud hos Illum i København

Gennem denne indgang bakkede tyveknægte i morges en Mercedes ind og knuste derfor hele frontpartiet (Foto: Anders Richter)
Gennem denne indgang bakkede tyveknægte i morges en Mercedes ind og knuste derfor hele frontpartiet (Foto: Anders Richter)

Tidligt onsdag morgen valgte et par indbrudstyve at lave et noget anderledes kup. Forinden havde de stjålet en Mercedes i Lyngby, som de brugte til at smadre facaden på Illum midt på strøget i København.

Herefter fyldte de deres tyvesække med en større mængde Pandora-smykker og forsvandt fra stedet i deres nu lettere ramponerede Mercedes.

Fandt bilen tæt på gerningsstedet
Flugtbilen har været eftersøgt siden i morges, og nu har politiet endelig lokaliseret den.

- Vi har netop fundet flugtbilen, som rambuktyvene brugte i morges. Den stod ikke særligt langt fra gerningsstedet, og vi er netop nu i gang med at gennemsøge området for spor, fortæller vicepolitikommissær på Station City, Dannie Rise til ekstrabladet.dk.

Desværre er gerningsmændene for længst forduftet fra luksusbilen.

Læs også: Stjal smykker for en halv million ved rambuktyveri

Men også udbyttet fra morgenens kup har fået politiet op på stikkerne. Den 14. april i år blev Pandoras egen butik på strøget nemlig også udsat for et rambuktyveri, hvor de slap af sted med smykker til en værdi af 500.000 kroner. Og også dengang brugte tyvene en stjålet Mercedes.

- Det er jo meget nærliggende at tro, de to sager har noget med hinanden. Så derfor vil vi sætte os ned og nøje gennemgå de to hændelser, slutter Dannie Rise.