100.000 kr. i dusør

Nordea udlover en dusør på op til 100.000 kr. for henvendelser, der kan føre til opklaring af milliontyveriet på Roskilde Dyrskue.

Politiet er fortsat helt på bar bund, i sagen om det store pengetyveri på Roskilde Dyrskue:

Natten mellem torsdag den 2. juni og fredag den 3. juni brød tyve ind i en pengecontainer på dyrskuepladsen i Roskilde, og stjal et millionbeløb fra 4 pengeautomater.

Den blå pengecontainer var opstillet midt på dyrskuepladsen, der er overvåget af vagter - også i nattetimerne. Men alligevel bemærkede ingen noget mistænkeligt.

Det lykkedes derfor tyvene, at komme ind i containeren og derefter stjæle pengene fra de 4 pengeautomater, der var blevet flittigt brugt under det store og velbesøgte dyrskue.

Politiet ønsker dog fortsat ikke, at oplyse om det nøjagtige stjålne pengebeløb - men kalder det i 'millionklassen', hvilket en dusør på helt op til 100.000 kr. da også indikerer.

Hjælp med at løse gåden
Der blev ikke konstateret noget opbrudt på pengecontaineren. Det er derfor stadig lidt af en gåde, hvordan gerningsmændene er kommet ind i containeren - der bruges til større arrangementer rundt om omkring i landet.

Den presseansvarlige fra Midt- og Vestsjællands Politi udtaler til ekstrabladet.dk: - Vi er desværre fortsat helt uden spor af tyvene. Og håber derfor at dusøren fra Nordea vil føre til opklaring af milliontyveriet.

Har du set eller hørt noget?

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der har oplysninger i sagen. Nordea udlover en dusør på op til 100.000 kr. for henvendelser, der kan føre til opklaring af sagen. Hvis du har set eller hørt noget, så henvend dig til Lokalpolitiet i Roskilde på telefon 46 35 14 48.