49-årig i livsfare - torpederede vejtræ

49-årig mand fra Brande i livsfare efter kollision med vejtræ

Ulykken skete i Gl. Blåhøj sydvest for Brande.
Ulykken skete i Gl. Blåhøj sydvest for Brande.

Tre mennesker har allerede mistet livet, efter at biler i Midt- og Vestjyllands og Midt- og Vestsjællands politikreds lørdag aften kørte mod vejtræer, og nu er endnu en person meldt i livsfare, efter at en personbil med to personer i søndag aften kørte mod et vejtræ på Sdr. Ommevej i Gl. Blåhøj sydvest for Brande.

Læs også: Tre teenage-ulykker med vejtræer

Politi og redning blev alarmeret klokken 19.56.

- En 49-årig mand er i livsfare, efter at den bil han var fører af kørte ind i et vejtræ. Manden sad kortvarigt fastklemt, men er nu på vej til Regionssygehuset i Herning, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Knud Lauridsen, til ekstrabladet.dk.

En 35-årig kvindelig passager kom ligeledes til skade ved kollisionen med vejtræet, men er uden for livsfare. Hun er ligeledes på vej til behandling på Regionssygehuset i Herning.

Både den 49-årige mand og den 35-årige kvinde kommer fra Brande.

Det er endnu uvist, hvorfor bilen ramte vejtræet.

Ingen andre køretøjer var ifølge politiet involveret i ulykken.

I aftes blev to unge mænd dræbt mod et vejtræ i Silkeborg.

En 18-årig mand havde lånt sine forældres VW Golf og bragede mod et vejtræ på Charlottenlundvej i den nordlige del af byen. En 16-årig passager døde mandag morgen af sine skader på Aarhus Kommunehospital.

Endnu en soloulykke skete søndag aften i Vallø, hvor føreren igen var 18 år med et nyt kørekort. Han slap med mindre alvorlige kvæstelser, mens den 19-årige passager kom svært til skade. Igen var bilen braget ind i et vejtræ, hvor ulykken senere skulle koste endnu en teenagers liv. Sent søndag aften fik politiet besked fra Køge Sygehus, at den unge mand ikke stod til at redde.

På Amager slap en 18-årig dreng og hans 19-årige passager med livet i behold, men begge pådrog sig alvorlige kvæstelser, da de bragede gennem et hegn og ramte et vejtræ på Kløvermarksvej søndag aften.