Ung mand dræbt mod vejtræ

Unge mand omkom på stedet, og hans ven døde natten til mandag, efter soloulykke nord for Silkeborg

En person blev hårdt kvæstet, da bilen kolliderede mod et vejtræ i Vallø. En kvarter tidligere blev en ung mand blev dræbt mod et vejtræ nord for Silkeborg. Foto: Henrik Larsen
En person blev hårdt kvæstet, da bilen kolliderede mod et vejtræ i Vallø. En kvarter tidligere blev en ung mand blev dræbt mod et vejtræ nord for Silkeborg. Foto: Henrik Larsen

En ung mand er død på stedet og en anden ung mand er bragt med helikopter til traumecentret på Aarhus Kommunehospital med livstruende kvæstelser. hans liv stod i sidste ende heller ikke til at redde.

Ulykken skete på Charlottenlundvej nord for Silkeborg, hvor deres personbil kolliderede med et træ. Politiet fik meldingen kl. 20.57.

Politiet har endnu ikke identificeret de to unge mænd, men de kørte formentlig i en af deres forældres bil. Den ene har ingen identifikationspapirer på sig.

Ulykkes skyldtes formentligt, at de to unge mænd kørte for stærkt.

- Ifølge vidner kører de med høj hastighed og mister herredømmet over bilen. Der kommer modkørende, men de har ikke snittet eller rørt andre, fortæller vagtchef Keld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

Endnu en soloulykke
Bilen blev totaltskadet ved ulykken, og der kom en melding om, at de to unge mænd var fastklemte.

Et kvarter senere, kl. 21.12, fik Midt- og Vestsjællands Politi en næsten identisk anmeldelse om en soloulykke på Alleen i Vallø, der ligger øst for Herfølge. Omkring 400 meter fra Vallø Slot.

Her blev bilen også fuldstændig smadret mod et vejtræ.

- Der er tale om en soloulykke, hvor en bil er kørt ind i et træ. Den ene er tilsyneladende alvorligt tilskadekommen, siger vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politiet til ekstrabladet.dk.

Han har ikke yderligere detaljer på nuværende tidspunkt.