Endnu et dødsoffer efter træ-kollision

Den unge mand, der svævede mellem liv og død efter et trafikuheld i aftes i Vallø på Stevns, har nu mistet livet

Et urokkeligt vejtræ satte i aftes en brat stopper for to unge mænds køretur på Stevns.

Mens den 18-årige chauffør slap uden alvorlige skader, blev den 19-årige passager fra Herfølge slemt tilredt ved ulykken. Sent søndag aften fik Midt- og Vestsjællands Politi beskeden fra Køge Sygehus om, at den 19-årige havde mistet livet.

Chauffør slap med skrammer
Den unge chauffør fra Greve slap fra ulykken med livet i behold, men på grund af chok var det i aftes ikke muligt for politiet at afhøre ham om forløbet.

- Et vidne kørte 150-200 meter bag den lille personbil. Han fortæller, at forud for en højrekurve bremser bilen foran lidt op, og øjeblikket efter brager den ind i et træ i højre side af vejen. Vidnets indtryk er, at hastighedsgrænserne blev overholdt, siger den vagthavende Lars Mogensen hos Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Det var ikke den 18-årige chaufførs egen bil, men et familiemedlems, der ramte vejtræet. Politiet kender ikke relationen mellem de to unge mænd.

Ulykken fandt sted på Alleen i Vallø, der ligger øst for Herfølge, og en bilinspektør hjælper med at finde årsagen til dødsulykken.

En spiritusprøve har afsløret, at den 18-årige ikke var påvirket af alkohol, og derfor forventer politiet, at der ligger en anden grund bag ulykken.

Anden dødsulykke søndag
Det er anden gang søndag aften, at en ung mand i en personbil har mistet livet efter en kollision med et træ.

En ung mand mistede livet, og en anden mand svæver nu mellem liv og død, efter at de kørte galt nord for Silkeborg.