Begge teenagere i bilulykke er nu døde

Den 16-årige passager, der i aftes efter en voldsom ulykke ved Silkeborg blev fløjet til Aarhus Kommunehospital, mistede her til morgen livet

En 18-årig mand havde lånt denne Golf af sine forældre - sammen med sin 16-årige kammerat kørte han galt på Charlottenlundvej. Begge mistede livet. (Foto: silkeborgbrand.dk)
En 18-årig mand havde lånt denne Golf af sine forældre - sammen med sin 16-årige kammerat kørte han galt på Charlottenlundvej. Begge mistede livet. (Foto: silkeborgbrand.dk)

Den 18-årige chauffør havde lånt forældrenes Golf, og med sig på passagersædet havde han sin 16-årige kammerat. De to teenagere var begge fra Silkeborgområdet, og det var også på Charlottenlundvej nord for Silkeborg, at bilen kolliderede med et træ.

Læs også: Ung mand dræbt mod vejtræ

Chaufføren blev dræbt på stedet, mens den svært tilredte 16-årige blev fløjet med helikopter til traumecentret i Aarhus Kommunehospital.

- I morges lidt i fire blev vi ringet op af en læge fra Aarhus Kommunehospital, der meddelte at den 16-årige er død af sine kvæstelser, siger den vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, til ekstrabladet.dk.

Den 18-årige har netop fået kørekort i år, og vidner til ulykken har forklaret politiet, at Golfen med de to teenagere kørte med høj hastighed, og at føreren mistede herredømmet over bilen. Der var modkørende trafik, men ulykkesbilen rørte ikke andre før det dødbringende møde med vejtræet.

- En bilinspektør kigger nærmere på, om der skulle være noget galt med bilen, på skridmærker på vejen, bremselængde og så har vi en rapport om nogle dage, siger Jens Claumarch.

Ligeledes vil en spiritusprøve afgøre, om den 18-årige har været påvirket ved ulykken.

1 af 3 Den 18-råige chauffør mistede livet på stedet, mens den 16-årige var svært tilredt. (Foto: silkeborgbrand.dk)
2 af 3 Helikopteren var hurtigt på ulykkesstedet og bragte den 16-årige til Aarhus Kommunehospital. Her døde han af sine kvæstelser natten til mandag. (Foto: silkeborgbrand.dk)
3 af 3 En 18-årig mand havde lånt denne Golf af sine forældre - sammen med sin 16-årige kammerat kørte han galt på Charlottenlundvej. Begge mistede livet. (Foto: silkeborgbrand.dk)