Dansk familie involveret i flyslagsmål

En britisk familie er idømt en kæmpebøde, efter de kom i slagsmål med en dansk familie om bord på et fly på vej til Barbados

Fødselsdagsselskab amok i 10 kilometers højde, da de blev bedt om at skrue lidt ned for støjniveauet.

Da en dansk familie ville tysse på et højrøstet britisk fødselsdagsselskab udløste det et større slagsmål i en jumbojet på vej til Barbados. Den engelske kvinde, der havde fødselsdag, har nu sammen med sin mand og sin far fået en bøde på 2300 pund, cirka 19.000 kroner, ved retten på Barbados.

Ifølge den britiske avis The Telegraph brød slagsmålet ud i 10 kilometers højde, da Virgins otte timer lange flyvetur fra Gatwick var ved at nærme sig sin afslutning forleden. Der blev delt knytnæveslag ud og kastet med varm kaffe, før personalet fik ro på situationen.

- Det var ondsindet. Det var skræmmende. Der var øretæver i alle retninger. Jeg havde aldrig forventet at opleve sådan noget, sagde en passager efterfølgende til avisen.

Politiet stod klar og anholdt den britiske familie, da flyet landede. Efter at dommeren i Bridgetown på Barbados havde idømt de tre en bøde, kunne de forlade retten og fortsætte deres ferie.

De tre er nu udelukket fra at flyve med Virgin igen og må selv finde en måde at komme tilbage til Storbritannien på.