Campingfest endte i knivdrama

Politiet måtte bruge peberspray imod ung mand, som gik til angreb med kniv på campingplads

En ung mand gik i nat til angreb på campinggæster med en køkkenkniv på Resenbro Camping ved Silkeborg, og en 36-årig kvinde kom lettere til skade.

Politiet mener, det var uoverensstemmelser under en fest på campingpladsen, der klokken 02.16 fik manden til at blive voldelig:

- Det er en 21-årig mand fra Silkeborg, som af en eller anden årsag bliver uenig med de andre gæster. Så tager han en køkkenkniv og truer med alverdens ulykker imod nogle af de andre mennesker, som er derude, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands politi til ekstrabladet.dk.

Stak ud efter kvinde
Gæsterne forsøgte at tale manden til ro, men det lykkedes ikke. Den 21-årige var ifølge politiet påvirket af alkohol og muligvis også narkotika.

- Han gør udfald imod en 36-årig kvinde, som værger hun for sig. Han er rimelig tæt på hende, så han rammer hende i tommelfingeren, og hun får en flænge, siger vagtchefen til ekstrabladet.dk.

Andre gæster lagde sig imellem og forsøgte at få kniven vristet fra manden. Det lykkedes først, da politiet kort tid senere ankom.

- De bruger peberspray og får så kniven fra ham. Han sparker og råber trusler efter betjentene, som så får ham anholdt og tage med på stationen, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands politi til ekstrabladet.dk.

Den 21-årige skal fremstilles i grundlovsforhør i dag, sigtet for vold og for trusler imod politiet.