Højgravid skubbede sin mand ud fra 25. etage

Det endte med overlagt mord, da et ungt amerikansk ægtepar kom i klammeri

Amber Hilberling er i syvende måned - og nu sigtet for at tage livet af sin mand ved at skubbe ham ud fra 25. etage. (Foto: Tulsa Police Department)
Amber Hilberling er i syvende måned - og nu sigtet for at tage livet af sin mand ved at skubbe ham ud fra 25. etage. (Foto: Tulsa Police Department)

19-årige Amber Hilberling fra Oklahoma er i syvende måned. Og sigtet for mordet på sin mand, Joshua.

Ifølge politiet i Oklahoma kom det unge par i skænderi i deres lejlighed på 25. etage i et højhuskompleks. Skænderiet eskalerede, og den unge, gravide kvinde skubbede sin 23-årige husbond ud gennem vinduet. Vidner har fortalt, at Joshua faldt direkte ned på taget af en parkeringsbygning og blev dræbt på stedet.

Amber Hilberling er siden løsladt mod en kaution på 250.000 dollar (små 1,3 millioner danske kroner), men politiet er ikke i tvivl om, at hun står bag den uhyggelige gerning, og at hun myrdede sin mand med koldt blod og fuldt overlæg.

Hun blev kort efter mandens død anholdt og kørt til Tulsa County-fængslet, hvorfra hun nu er løsladt, mens politiet efterforsker sagen.

Politiet vil ikke kommentere på sagen, fordi den er under efterforskning, men ifølge politirapporten har Hilberling selv givet indrømmelser, der viser, at hun skubbede offeret for at få ham til at falde ud af vinduet, skriver Huffington Post.

Jasen Corns, der er forsvarsadvokat for Amber Hilberling, nægter også at udtale sig om sagen, som han kalder 'en tragedie for alle involverede'.