Mand stjal taxi og smadrede den under flugt

Stak af til fods efter at have smadret stjålet taxi

En mand havde tilsyneladende ingen penge eller ingen lyst til at betale, da han i nat klokken 01.46 nærmede sig taxiholdepladsen på Helsingør Station i Nordsjælland.

Da en taxichauffør ganske kortvarigt steg ud af sin hyrevogn for at strække benene og lod nøglen sidde i bilen, var manden lynhurtigt henne ved taxien, uden at chaufføren anede uråd.

Den ukendte mand kastede sig derpå ind på førersædet og kørte i høj fart i sydlig retning.

- Chaufføren, hvis bil blev stjålet, alarmerede os, og fik derpå hjælp fra et par kolleger, som optog forfølgelsen af taxi-tyven, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Bruno Witting-Hansen, til ekstrabladet.dk.

Hverken politiet eller de forfølgende taxichauffører nåede dog at stoppe manden, inden han selv kørte galt i den stjålne taxi på Ny Strandvej i Espergærde.

- Han ramte først et par parkerede biler, inden han torpederede en lygtepæl og et hegn. Taxien var temmelig hærget, men manden var ikke kommet mere til skade, end at han kunne tage flugten til fods. På grund af mørket nåede chaufføren ikke at se ham, og de personer, der blev vækket, da han ramte bilerne, lygtepælen og hegnet kom først ud på vejen, da han var stukket af, så vi ved ikke rigtig, hvem vi leder efter, siger Bruno Witting-Hansen til ekstrabladet.dk.