Tidligere landsholdstalent tiltalt for vold

Har spillet med flere, der senere er blevet udtaget til A-landsholdet

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Han startede som et lovende fodboldtalent, der har spillet adskillige kampe på ungdomslandsholdet sammen med flere stjerner, der efterfølgende er blevet udtaget til A-landsholdet.

Men faldet har været stort for manden. Han står i dag tiltalt for vold mod en sosu-assistent på Rigshospitalet i København.

Ifølge anklageskriftet overfaldt han den mandlige sosu-assistent med vold eller trusler om vold og gav ham to knytnæveslag i ansigtet på Psykiatrisk Center på Rigshospitalet lidt over midnat den 23. august sidste år.

Sagen mod ham kører i dag i København Byret kl. 13.15.

Lovende talent
Der er nedlagt navneforbud mod den tidligere fodboldspiller.

Kevin Stuhr Ellegaard, der blandt andet har spillet i Randers FC og hollandske Heerenveen, kan sagtens huske den tidligere kollega.

- Han var et rigtig lovende talent. Han er typen, hvor fodbold ikke var alt i hans liv. Han var for normal en dreng til at satse 100 procent på fodbold, kan man sige, siger Kevin Stuhr Ellegaard til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Det er mange år siden, at jeg har set ham sidst, men jeg kan kun sige, at han er en kanon fyr, og det vil undre mig meget, hvis det er rigtigt, siger han.