Iskold sexsyg: Jeg er ligeglad om du bliver kvalt og dør

Vidne græd under afhøring i sexsag, hvor en iskold gerningsmand holdt hende som sexslave i tre kvarter

Ifølge det ene offer udtalte gerningsmanden, at han var ligeglad med, om hun blev kvalt og døde. (Politifoto)
Ifølge det ene offer udtalte gerningsmanden, at han var ligeglad med, om hun blev kvalt og døde. (Politifoto)

KØBENHAVNS BYRET (ekstrabladet.dk): Det var i starten af et 40 minutters langt mareridt, at en 26-årig kvinde fra Amager forsøgte at simulere et anfald overfor den mand, der netop havde overfaldet hende bagfra og truede med at stikke hende ned, hvis hun ikke gav ham et blowjob.

I Københavns Byret forklarede kvinden her til formiddag, hvordan den 21-årige mand havde angrebet hende bagfra, da hun var på vej væk fra metroen ved Vestamager og trukket afsted med hende. Her tvang han hende i første omgang til at give ham et blowjob med ordene:

Håbede hun var ulækker
- Hvis du giver mig et blowjob, så slipper jeg dig fri bagefter.

Sexoverfaldet var så voldsomt, at kvinden følte hun var ved at blive kvalt, og det fik hende efterfølgende til at simulere en form for anfald.

- Så tænkte jeg, at han måske syntes, jeg var ulækker. Men han sagde bare iskoldt, at han var fuldstændig ligeglad med, om jeg blev kvalt og døde, forklarede den 26-årige stærkt mærkede kvinde fra vidnestolen.

Græd under afhøring
Endnu før den 26-årige blev udspurgt om sagen, fældede hun flere tårer, og det fortsatte under afhøringen - bl.a. hver gang hun omtalte sin kæreste, som også var til stede i salen.

Den 21-årige gerningsmand blev anholdt efter at være blevet genkendt på overvågningsbilleder fra metroen. Udover overfaldet på Amager, står han i dag også tiltalt for et lignende overfald på en kvinde fra Haslev. Begge sexoverfald fandt sted under hans prøveløsladelse, da han i 2007 blev idømt fem års fængsel for tre brutale sexoverfald på kvinder, der tog sol i et solcenter i Roskilde.

Med dommen blev den dengang 17-årige også idømt sexologisk behandling. I dag kræver anklager Anne Birgitte Stürup manden dømt til forvaring, hvilket kun er for særligt farlige fanger.

Den tiltalte sidder selv helt uberørt af sagen og følger med. Der falder dom i sagen på torsdag.