Cambodia: Dansk hotelejer lejede ansatte ud til sex

65-årig dansker idømt otte års fængsel for at leje sine mandlige ansatte ud til hotellets turistgæster

En domstol i Cambodia har i dag afsagt dom over en 65-årig dansk mand og idømt ham otte års fængsel.

Den 65-årige mand SJ ejer et mindre hotel 'Seven Inn' i byen Siem Reap og er blevet dømt for at leje sine mandlige ansatte ud til sex med hotellets turister.

- Han trak mig i skulderen ind i et andet rum og forsøgte at tvinge mig til at have sex med ham, men jeg nægtede og løb væk, har en mand blandt andet forklaret under retssagen, der startede den 1. juni.

Tog selv 5 dollars for hvert sexjob
- Efter det begyndte han at tvinge mig til at have sex med gæsterne. Jeg havde sex med europæere to gange og jeg fik 15 og 30 US dollar hver gang. Jeg skulle bare give 5 $ til SJ, når jeg var færdig med en kunde, ellers truede han med at give mig 10 $ mindre i løn, fortalte den mandlige ansatte ifølge phnompenhpost.com.

Danskeren blev arresteret i august sidste år i Siem Reap, som er en af landets mest populære turistbyer. Angiveligt er flere af hotellets mandlige medarbejdere, som er 15, 17 og 21 år, blevet tvunget til samme sex-ydelser.

Instruerede selv i oralsex
En af dem har fortalt, hvordan SJ instruerede ham i, hvordan man gav oralsex, og hvordan han havde seksuelle forhold med gæsterne for penge mellem tre og fire gange om ugen.

SJ har nægtet sig skyldig i anklagerne og understreget, at han selv har været i et langvarigt forhold. Hans lokale forsvarer mener, at politiet har begået en efterforskningsmæssig fejl.

Hos Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter man dommen over den 65-årige dansker, men kan af hensyn til tavshedspligten ikke udtale sig yderligere om sagen.