Sexsyg tiltalt for nye sexovergreb under prøveløsladelse

21-årig dømt for tre sexoverfald i et solcenter. Nu står han tiltalt for - under sin prøveløsladelse - at have slået til igen to gange

I 2007 blev han som 17-årig idømt fem års fængsel for en stribe sexoverfald på kvinder, der slikkede sol i kabinerne i Consul Solcenter i Roskilde. Men efter tre år bag tremmer er den nu 21-årige sexforbryder ikke kommet på bedre beskæftigelsesmuligheder. I hvert fald står han i dag tiltalt for - under sin prøveløsladelse - to nye sexoverfald på unge kvinder.

Offer flygtede og fik kastet kniv efter sig
Med kun fem dages mellemrum slog den unge mand med libanesisk baggrund til med to voldsomme sexovergreb. Den 31. juli gik det ifølge anklageskriftet ud over en kvinde i Haslev. I en trappeopgang blev hun først spurgt om hun ville have 500 kr. for at have sex med ham. Da hun skubbede ham væk gik han amok og slog hende med knyttet hånd, rev hende i håret og kastede en kniv efter hende og skubbede hende af cyklen, under hendes flugt.

Holdt kvinde i halsgreb
Fem dage senere gik det ud over en kvinde i Københavns Sydhavn, hvor han tæt på Vestamager Station greb en 26-årig kvinde bagfra. Ved at true med at stikke hende med en kniv og ved at slå hende flere gange i hovedet og holde hende i halsgreb tvang han hende til oralsex fire gange. Ved samme lejlighed hev han tøjet af hende og fjernede bl.a. også kvindens tampon for at begramse hende.

Politiet kunne ikke længe efter voldtægten anholde den dengang 20-årige efter overvågningsbilleder fra metroen var blevet offentliggjort, da pædagoger fra en ungdomsinstitution genkendte ham. I hans lejlighed fandt politiet efterfølgende kvindens kreditkort, som han dog påstod han havde fundet tilfældigt.

Tvang sig ind i solkabiner
Under sexoverfaldene i solcentret i Roskilde, der alle skete inden for en måned, lå den unge mand på lur og holdt øje med nedtællingsuret til kabinerne. Når kvinderne kom ud overfaldt han dem og truede kvinderne til sex og forsøgte regulær voldtægt. Han blev desuden også dømt for at røve kvinderne på 22, 28 og 29 år for forskellige værdier.

Med dommen i 2007 blev han også idømt sexologisk behandling. Han blev prøveløsladt i 2009 og skylder derfor fortsat 612 dage af dommen. Den nye nævningesag mod den 21-årige starter mandag morgen. Her kræver anklageren den unge serie-sexforbryder idømt forvaring, hvis han bliver kendt skyldig. Den 21-årige har nægtet sig skyldig i alle anklager.