Sexgal forfatter kendt skyldig

Den amerikanske forfatter Joseph Yannai er kendt skyldig i seksuelle krænkelser af au pair-piger

Den sexgale kogebogsforfatter Joseph Yannai er kendt skyldig i seksuelle krænkelser. Han er bl.a. dømt for at have lokket udenlandske kvinder til sit hjem i New York, hvorefter han har presset dem til sex
Den sexgale kogebogsforfatter Joseph Yannai er kendt skyldig i seksuelle krænkelser. Han er bl.a. dømt for at have lokket udenlandske kvinder til sit hjem i New York, hvorefter han har presset dem til sex

Den sexgale kogebogsforfatter Jospeh Yannai blev i går torsdag kendt skyldig ved retten i Brooklyn i New York. Yannai er skyldig i at have lokket udenlandske au pair-piger til sit hjem i Pound Ridge, hvorefter han har krænket dem seksuelt ved blandt andet at beordre dem til at have sex med ham og til at gøre rent i undertøj. Straffen er endnu ikke udmålt, men ifølge New York Post risikerer Yannia op til 80 års fængsel.

Læs også: Sexgal forfatter har forsøgt selvmord

Var med på en lytter
Da dommen blev afsagt, lyttede Yannai med over en mobiltelefon, da han er indlagt på Westchester County Hospital. Han forsøgte nemlig tidligere på ugen at begå selvmord ved en tage en overdosis af valium og amfetamin. Det er anden gang, at forfatteren forsøger at tage sit eget liv, siden han blev anholdt for et år siden.

Blandt kvinderne, der har vidnet i sagen og som har fortalt, at de er blevet krænket af den amerikanske forfatter, er en dansk kvinde. Hun har forklaret, at hun hurtigt opdagede, at Yannai ikke var ude efter hendes hushjælp.

Læs også: Sexgal forfatter udgav sig for at være kvinde

- Han tog mig på brysterne, forklarede den 24-årige dansker, da hun i sidste uge afgav vidneforklaring.

En gammel gris
Yannais forsvarer, Heidi Cesare, har under retssagen medgivet, at Yannai er en 'gammel gris' og en 'selvcentreret kvindebedårer', men anklagerne om sexovergreb passer ifølge forsvareren ikke.

- Han tvang dem aldrig til sex. De, som blev i huset, gjorde det af egen fri vilje, har Heidi Cesare udtalt i retten.

Læs også: Gammel gris - eller sexmonster?