Seks dræbt i skyderi i USA

En ældre mand skød fem personer og sig selv i den amerikanske delstat Arizona

Politiet på gerningsstedet i Yuma County, Arizona, hvor fem personer blev dræbt i en skudepisode. (Foto: AP)
Politiet på gerningsstedet i Yuma County, Arizona, hvor fem personer blev dræbt i en skudepisode. (Foto: AP)

Det var tilsyneladende vrede over en skilsmisse, som torsdag fik en 73-årig mand fra Yuma i Arizona, USA, til at gå amok. Carey Hal Dyess dræbte sin ekskone og fire andre personer, inden han tog sit eget liv, skriver lokale medier.

Politiet i Yuma oplyser, at Carey Hal Dyess tidligt om morgenen troppede op på ekskonens adresse og dræbte fire personer i huset.

Han kørte efterfølgende ind til byens centrum, hvor han skød advokaten, som havde repræsenteret ekskonen under skilsmisseforhandlingerne for to år siden. Derefter skød han sig en kugle for panden.

En kvinde overlevede skudepisoden med alvorlige kvæstelser og er indlagt på hospitalet. Hun blev angiveligt ramt af flere skud i ansigtet.

– Hun trak vejret, da vi ankom til stedet. Hun var veninde med ekskonen, siger en polititalsmand til lokalavisen Yuma Sun.

Skyderiet fik politiet til at evakuere nærliggende skoler og domhuse, hvilket er normalt i den slags situationer. Yuma ligger nær grænsen til Mexico cirka 270 kilometer syd for Phoenix.

1 af 2 Gerningsmanden, som tog sit eget liv, er identificeret som en 73-årig lokal mand. (Foto: AP)
2 af 2 Politiet på gerningsstedet i Yuma County, Arizona, hvor fem personer blev dræbt i en skudepisode. (Foto: AP)