Lavede skunk i lejlighed: Stærkt forbrændt ved gaseksplosion

Tagkonstruktionen løftede sig ved kæmpe gaseksplosion i lejlighed i Aabyhøj, hvor beboeren havde et større skunklaboratorium

Foto: Mikkel Berg
Foto: Mikkel Berg

En 31-årig mand blev voldsomt forbrændt ved en kraftig gaseksplosion i en lejlighed på Tousvej 67 i Åbyhøj ved Aarhus her til eftermiddag.

Da politiet kom til stedet, viste det sig, at manden havde indrettet sin lejlighed som et større skunklaboratorium med hashplanter. Og det var i forbindelse med udtrækning af olie fra hashplanten, hvor beboeren brugte gas, at en gnist satte eksplosionen i gang. Formentlig fordi koncentrationen var blevet for stærk.

Brandvæsnet fik meldingen kl. 16.30 her til eftermiddag, og eksplosionen var så kraftig, at vinduerne blev blæst ud, væggene revnede, og tagkonstruktionen løftede sig.

Forbrændt og anholdt
Den 31-årige mand er kommet slemt til skade, men det er ikke livstruende.

- Han har forbrændinger over det hele. Det er vist kun 1. og 2. gradsforbrændinger, så han skal nok spules godt de næste mange timer, siger Jesper Drejer, vagtchef ved Østjyllands Politi, til ekstrabladet.dk.

Derudover er han i øvrigt også anholdt.

Der var andre til stede i lejligheden, men det er uvist, hvor meget de er kommet til skade. Politiet understreger dog, at det ikke er særlig smart at foretage sig den slags ting i en etageejendom, fordi andre beboere kan blive bragt i fare.

1 af 3 Foto: Mikkel Berg
2 af 3 Foto: Mikkel Berg
3 af 3 Foto: Mikkel Berg