TV: Politiet gik i egen fælde

Politiet lagde sømmåtter ud for at stoppe en biljagt - men jagten endte med to politibiler med flade dæk og ingen gerningsmand

En biljagt i nat endte med to punkterede politibiler og ingen gerningsmand(Foto: Kenneth Meyer)
En biljagt i nat endte med to punkterede politibiler og ingen gerningsmand(Foto: Kenneth Meyer)

Politiet havde bestemt ikke heldet med sig under en biljagt i nat, hvor en mand blev jagtet fra Sydsjælland og hele vejen til København.

Politiet lagde sømmåtter ud for at stoppe bilen, men jagten endte sent i nat med to flade politibiler og ingen gerningsmand.

Stjal varevogn
Sagen startede allerede klokken 18.15 i aftes i Holme Olstrup på Sydsjælland, hvor en mand var i gang med at læsse reklamer ud fra en varevogn. To mænd kom kørende i en BMW, hvorefter den ene mand hoppede ud af bilen og stjal varevognen og kørte væk.

- Politiet møder klokken halv to i nat i Fensmark de to mænd, hvor den ene kører i BMW´en, mens den anden kører i varebilen. Manden i varebilen bliver anholdt, mens manden i BMW´en stikker af, siger vagtchef fra Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi Henrik Karlsen til ekstrabladet.dk.

Politiet punkterer
Politiet satte efter BMW´en, som formåede at komme på motorvejen mod København. Selv om Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi fik hjælp af andre politibiler fra Vestegnens Politi og Midt- og Vestsjællands Politi havde de ikke held til at fange gerningsmanden. Sømmåtterne, som politiet lagde ud for at stoppe bilen, kørte politiet selv over, og to politibiler måtte køres væk med flade dæk.

- Jeg tror nu også, at BMW´en punkterede, men han kunne stadig køre videre. Jagten fortsatte hele vejen ind til København, og da de kom ind i nærheden af Christiania hoppede manden ud af bilen og løb derind. Siden har vi ikke set ham, siger vagtchefen.

Den anholdte i sagen er en mand fra Solrød på 22 år, og han ønsker ikke at oplyse politiet, hvem den anden mand er.