Sexgal forfatter har forsøgt selvmord

Den sexanklagede, amerikanske forfatter Joseph Yannai har forsøgt at tage sit eget liv

Joseph Yannai er ved retten i Brooklyn i New York tiltalt for seksuelle overgreb. Nu har han forsøgt at tage sit eget liv
Joseph Yannai er ved retten i Brooklyn i New York tiltalt for seksuelle overgreb. Nu har han forsøgt at tage sit eget liv

Den sexanklagede forfatter Joseph Yannai har forsøgt at tage sit eget liv, mens retssagen mod ham er igang.

Yannai er ved retten i Brooklyn i New York tiltalt for at have lokket unge kvinder fra hele verden til sit hjem i USA, hvor de efter pigernes udsagn har været udsat for seksuelle krænkelser.

Det skriver New York Post.

Yannai har annonceret efter au pair-piger på nettet i perioden 2003 til 2009, og det ligger fast, at der har boet mindst otte kvinder i hans hjem i Pound Ridge i New York, hvor forfatteren bor sammen med sin kone.

Læs også: Gammel gris - eller sexmonster?

Har taget overdosis
Yannai var løsladt mod kaution, og ved en overdosis af Valium og Amfetamin har den sexanklagede forfatter forsøgt at begå selvmord. Han var bevidstløs, da han ankom til hospitalet, og dommeren har nu bestemt, at Yannai skal fængsles, så snart hans helbredsmæssige tilstand er forbedret.

Det er anden gang, siden Yannai blev arresteret sidste år, at han forsøger at tage sit eget liv.

Dansk kvinde vidner
Blandt kvinderne, der hævder, at de er blevet krænket af den amerikanske forfatter, er en dansk kvinde, der har forklaret, at hun hurtigt opdagede, at Yannai ikke var ude efter hendes hushjælp.

- Han tog mig på brysterne, forklarede den 24-årige dansker, da hun i sidste uge afgav vidneforklaring.

Læs også: Sexgal forfatter udgav sig for at være kvinde

Mens den danske kvinde ikke fandt sig i behandlingen og straks rejste hjem, var andre kvinder, som blandt andet kom fra Ungarn, Frankrig og Mexico, knap så handlekraftige.

Yannai er anklaget for at have presset kvinderne til oralsex og til at gøre rent i undertøj.

- Han fortalte dem, at hvis de ikke gjorde, som han sagde, ville de blive smidt på porten, sagde anklager Hilary Jager i retten.

Læs også: Sexgal kogebogsforfatter misbrugte dansk pige

En gammel gris
Yannais forsvarer, Heidi Cesare, har under retssagen medgivet, at Yannai er en 'gammel gris' og en 'selvcentreret kvindebedårer', men anklagerne om sexovergreb passer ifølge forsvareren ikke.

- Han tvang dem aldrig til sex. De, som blev i huset, gjorde det af egen fri vilje, har Heidi Cesare udtalt i retten.