Supermarked brændt ned til grunden

Stort supermarked er udbrændt totalt i Randers i nat

Brandfolk har natten i gennem kæmpet mod flammerne i Superbest ved Mariagervej i Randers, men trods den massive indsats er supermarkedet brændt ned til grunden.

Brandfolkene har arbejdet på højtryk til ud på de små timer for at redde butikkens lager, og det lykkedes heldigvis, selv om varerne er skadet af røg.

Alle gav en hjælpende hånd
Alt disponibelt mandskab blev hidkaldt og deltog i slukningen af den voldsomme brand, der blev opdaget kort før klokken to i nat.

- Lige nu ved vi ikke, hvad årsagen til branden er, siger den kommunale indsatsleder Per Allan Nielsen til amtsavisen.dk.

To brande tæt på hinanden
Men det var ikke den eneste brand, der skabte problemer for politiet i Randers. Tidligere på aftenen var brandvæsenet ude for at slukke en brand i en baggård på hjørnet af Hobrovej/Steen Blichersgade, og slukningsarbejdet var stadig i gang, da politiet blev alarmeret om branden i Superbest.

Brandene udbrød inden for kort afstand, og selv om det umiddelbart kan lyde en smule mistænksomt, vil politiet ikke gisne om brandårsagerne, inden teknikerne har undersøgt omstændighederne.

- Men to brande tæt på hinanden og med dette tidsmæssige forløb giver naturligvis anledning til en smule bekymring for, hvordan brandene er opstået, siger Jes Frederiksen, vagtchef hos Østjyllands Politi.