Mystik om død mand på toilet

Fortsat mystik om en 46-årig mand fra Lyngby er blevet dræbt eller ej

Politiet kan endnu ikke fastslå, hvad manden er død af. (Foto: Jacob Jørgensen)
Politiet kan endnu ikke fastslå, hvad manden er død af. (Foto: Jacob Jørgensen)

Det vides fortsat ikke, om den mand, der i sidste uge blev fundet død på sit toilet i lejligheden på Sorgenfrigårdsvej i Lyngby, er død af naturlige årsager eller måske har været udsat for en forbrydelse.

Nordsjællands Politi kan via den hidtil udførte obduktion endnu ikke fastslå den konkrete dødsårsag, og venter således på yderligere dybdegående undersøgelser af liget.

- Undersøgelserne har indtil nu ikke kunne påvise, at den døde skulle have været udsat for noget kriminelt, lyder det dog fra Nordsjællands Politi om det mistænkelige dødsfald.

Den 46-årige mand blev fundet død på sit toilet af en nabo, efter at en fæl lugt havde bredt sig i opgangen - angiveligt fordi manden har ligget død i adskillige dage.

Andre beboere i området fortæller også, at den 46-årige forud for sin død havde fået en omgang tæsk og var blevet opfordret til at tage på hospitalet, men nægtede.

Præcis hvad der gør, at politiet undersøger sagen som mistænkeligt, ønsker de ikke at kommentere på.

1 af 2 Obduktionen af den døde 46-årige har endnu ikke vist, om han har været udsat for en forbrydelse. (Foto: Jacob Jørgensen)
2 af 2 Politiet kan endnu ikke fastslå, hvad manden er død af. (Foto: Jacob Jørgensen)