Er det dine smykker?

Politiet efterlyser ejermændene til en bunke smykker og tyvekoster med stor affektionsværdi

Foto: Politiet
Foto: Politiet

Blev du gift med Anne Marie 1. oktober 1973? Så er du muligvis ejermanden til en vielsesring, som er blevet fundet blandt masser af tyvekoster hos tre tyske tyve i Flensburg. Politiet formoder, at smykker og tyvekoster er stjålet fra danske ofre.

Derfor efterlyser tysk politi i samarbejde med Syd- og Sønderjyllands Politi nu ejerne til tyvekosterne, der blev fundet den 15. april 2011.

Til mormor
Så hvis du mangler en halskæde med et kors, øreringe eller en perlekæde, som dem på billederne - eller i den mere affektionsmæssige boldgade - er ejermanden til en hjemmelavet trææske, hvor ordet 'mormor' er prentet i låget med en loddekolbe og en æske med jubilæumsmønter, der formentlig stammer fra de olympiske lege, så vil politiet meget gerne høre fra dig.

To tyske mænd og en tysk kvinde, der alle er fra området nær Flensborg, blev anholdt i forbindelse med fundet af tyvekosterne.

Hvis nogen ved, hvor tyvekosterne kommer fra, kan man henvende sig til Karl Beck eller Henning Wollsen, Lokalpolitiet i Aabenraa på telefon 1-1-4. Og man kan se mange flere billeder af tyvekosterne på Syd- og Sønderjyllands Politis hjemmeside.