Hjalp far med at skrive kærlighedsbreve

Den 21-årige biologiske datter skulle skrive et brev for faren, der skulle få stedmoren tilbage - samtidig med, at hun ifølge anklagen, blev sexmisbrugt

Mens den nu 21-årige M, ifølge anklageskriftet, blev sexmisbrugt af sin far, blev hun også sat til at hjælpe sin ordblinde far med at skrive et brev til stedmoren, hvor han tryglede konen om at komme tilbage. Hun var skredet fra ham i dyb jalousi - blandt andet over farens forhold til datteren.

Det fremgår af et brev, som er blevet fundet på en usb-nøgle på familiens adresse i Serritslev ved Brønderslev under nedrivningen af huset, som netop er gået i gang. Det skriver Ekstra Bladet i dag.

Brønderslev-pigen var indelukket

Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af nøglen, efter at en mand af nysgerrighed gik ind i huset for at se, om der var noget, der var værd at købe. I et åbent køkkenskab fik han øje på to usb-nøgler med to udgaver af brevet og billeder af den store familie, som han gav videre til en ven, der efterfølgende kontaktede Ekstra Bladet. Brevene er skrevet henholdsvis 2. og 5. november, og breve og billeder er oprettet i november og december 2008.

Tror han slikkede hende
Dermed skulle den 21-årige pige skrive et brev til samme stedmor, som i retten har fortalt, at hun havde en mistanke om, at faren og hans biologiske datter havde et seksuelt forhold, og en gang, ifølge sin egen opfattelse, overraskede manden nede mellem benene på sin biologiske datter - uden at reagere på det.

Læs også: Forsvarer: Brønderslev-pige er ved at udvikle sit eget realityshow

- Det var min opfattelse var, at han var ved at slikke hende. Det konfronterer jeg ham med. Men han siger bare, at 'det passer ikke'. Han var bare nede for at hviske noget til hende. Han sagde, at han ikke var nede ved hendes ben. Han var bare ved at hviske noget til hende om en julegave, fortalte moren i retten.

Det var også hende, der skrev et skilt med ordene 'Brønderslevs luder: 500 kroner' og satte det på det anneks, hvor den 21-årige pige boede. Godt nok efter ordre fra faren, ifølge morens forklaring.

Brevet resulterede faktisk i, at moren T. tog faren H. tilbage, og sammen flyttede de til Skanderborg og siden Serritslev, hvor familien boede, da sagen begyndte at rulle.

Læs meget mere i Ekstra Bladet i dag:

- Se familiens fotoalbum med billeder fra juleaften og nytårsfest

- Læs mere om indholdet af brevet

- Sagens gang i retten