Får dom i dag: Anni Fønsby risikerer tre år

Anklager har krævet tre års fængsel til Anni Fønsby for omfattende bordeldrift. Hun nægter alt.

I dag får Anni Fønsby endelig vished for, om hun må forlade livet med ægtemanden Erik Damgaard i det nordsjællandske til fordel for et liv i en fængselscelle, måske sammen med parrets fælles datter, Victoria.

Østre Landsret skal i dag kl. 11 afsløre, om de mener, at Anni Fønsby var bagmanden i et netværk af bordeller over hele landet, eller om hun blot hjalp prostituerede med at drive deres egen selvstændige forretning.

Læs også: Anni: - Jeg føler voldsom skyld

I byretten blev Anni Fønsby idømt to års fængsel, men anklageren i ankesagen, Jakob Nielsen, har i landsretten krævet Anni Fønsby idømt tre års fængsel.

Anklageren: Sorte penge
Han tror ikke på Fønsbys forklaringer om, at hun blot var kreditor for en veninde, der gerne ville købe flere bordeller.

Ifølge anklageren har Anni Fønsby og hendes veninde haft en millionindtjening på de i alt otte bordeller, som Fønsby reelt styrede.

Se TV: Anni: Det kan ikke gå værre

En stor del af pengene var ifølge anklageren sorte og en aflønning af Anni Fønsby.

Titlen som webmaster for bordellerne var ifølge anklageren blot et skjul for, at Anni Fønsby skulle have del i overskuddet fra de penge, de prostituerede betalte for at arbejde på bordellerne.

Skyldnersvig
Omvendt har Anni Fønsby hævdet, at hun hele tiden har ønsket at drive en lovlig forretning, ikke mindst efter hun i 2005 fik en betinget dom for rufferi. Hun rådførte sig derfor med Skat om forskellige forretningsmodeller.

Siden dommen i byretten i september har Bagmandspolitiet anklaget Anni Fønsby for skyldnersvig.

Ifølge Bagmandspolitiet har Anni Fønsby hævet en halv million kroner på to af sine konti i Jyske Bank i Charlottenlund.

Pengene er hævet, kort før byretten fandt hende skyldig i rufferi, og i den forbindelse dømte hende til at tilbagebetale seks millioner kroner, som hun har tjent på ulovlig bordeldrift.