Fundet hårdt kvæstet på jorden

En mand er fundet hårdt kvæstet i Ishøj. Politiet vurderer nu, at der sandsynligvis er tale om et selvmordsforsøg

Manden blev fundet på jorden foran altanen. Han havde flere alvorlige kvæstelser, blandt andet et hul i halsen.(Foto: Kenneth Meyer)
Manden blev fundet på jorden foran altanen. Han havde flere alvorlige kvæstelser, blandt andet et hul i halsen.(Foto: Kenneth Meyer)

En mand på omkring 40 år blev ved middagstid fundet hårdt kvæstet under en altan i Ågården i Ishøj.

Han blev kørt til Rigshospitalets traumecenter. Manden havde blandt andet et stort sår i halsen og et åbent benbrud, oplyste vidner på stedet til ekstrabladet.dk.

Han er i yderste livsfare, oplyste politiet ved 15-tiden.

Politiet satte en stor gerningsstedsundersøgelse i værk, og der er sendt indsatsleder og hundepatruljer til stedet, hvis manden havde været udsat for en forbrydelse.

Men politiet vurderer nu, at der er tale om et selvmordsforsøg, hvor manden har stukket sig selv med en kniv inde i sin lejlighed og er sprunget ud fra sin altan.

- Det så mærkeligt ud, men alt tyder nu på, at der er tale om et selvmordsforsøg, selvom det er en noget voldsom måde at gøre det på, siger vagtchef Jens Møller, Københavns Vestegns politi.

- Der er blod på et stuevindue, hvor manden blev fundet. På første sal står et vindue og døren til altanen åben, oplyste ekstrabladet.dk´s mand på stedet.

Politiet kendte ikke umiddelbart mandens identitet, men regner bestemt med at det er beboeren i en lejlighed, hvor politiet nu har været inde.

Hér fandt politiet bl.a. den kniv, som manden formentlig har stukket sig selv med før springet fra altanen.

Københavns Vestegns Politi oplyste klokken 21.00 tirsdag til ekstrabladet.dk, at manden havde overlevet selvmordsforsøget, og at mandens tilstand ikke længere vurderes som 'kritisk'.