Leder efter to efter knivstikkeri på café

To navngivne personer søges efter opgør på Nørrebro-cafe

Københavns Politi leder efter to navngivne personer efter en batalje på Cafe Castro på det ydre Nørrebro i aftes.

Fire mænd af anden etnisk oprindelse end dansk kom i klammeri med hinanden, og en af dem endte med at blive stukket med en kniv, et glas eller en flaske.

- Manden blev ikke livsfarligt kvæstet og blev anholdt på Bispebjerg Hospital, hvor han selv havde indfundet sig. En anden mand blev anholdt i Jægersborggade, oplyste Københavns Politi tirsdag aften.

De kender hinanden
Den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Lars Feldt, mener, at to mænd, der var involveret i bataljen, fortsat er på fri fod.

- Ud fra vidneforklaringer mener vi, at i alt fire mænd var involveret i opgøret, men deres roller er endnu ikke helt fastlagt. Vi kender navnene på de to, vi mangler at få fat på, så det er kun et spørgsmål om tid, før vi får dem. Vi lader i første omgang betjentene ude i patruljevognene kigge efter dem, inden vi evt. skrider til efterlysning, siger Lars Feldt til ekstrabladet.dk.

Politiet mener, at de fire mænd kender hinanden i forvejen.

- Det er vores indtryk, men hvad der udløste slagsmålet og motiverede at den ene skulle stikkes er endnu uklart.

Et vidne mener at have set, at en af de fire mænd havde en kniv, men da der blev smidt med flasker og glas på værtshuset i forbindelse med slagsmålet, kan der også være tale om, at et smadret glas eller en smadret flaske kan have været brugt som stikvåben.